Blog abonnement

Ontdek de kracht van zakelijk bloggen

Lokaal SEO bureau gelegen in Roermond

Aan de slag met een lokaal SEO bureau

Het vergroten van jouw online vindbaarheid via zoekmachines maakt het verschil tussen wel of geen traffic op jouw website. Bloggen is een goede manier om jouw online vindbaarheid te vergroten. Bezoekers bekijken vaak de blogpagina om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf. Een continue stroom van nieuwe, relevante content brengt meer bezoekers naar je website, laat zien dat je expert bent binnen jouw vakgebied, verhogen je conversie en het aantal leads. En last but not least: ze zorgen voor een professionele uitstraling van je website. 

Zakelijk bloggen voor ondernemers

De cijfers liegen er niet om

Bedrijven die blogs laten schrijven:

  • Trekken 97% meer verkeer naar hun website ten aanzien van bedrijven die niet bloggen
  • Maken 13x meer kans op een positieve return on investment
  • Hebben 434% meer door Google geïndexeerde pagina’s.

Het uitbesteden van bloggen kan dus veel voordelen hebben voor de positie in zoekmachines. Met het blog abonnement van SEO Maatje werk je op maandelijkse basis aan het verbeteren van jouw Google posities.

5+

Jaar ervaring

20+

Tevreden klanten

100%

Resultaatgericht
SEO Maatje jouw online SEO Agency

SEO marketing uitbesteden

Als ondernemer heb je vaak veel taken en verantwoordelijkheden, waardoor het soms lastig is om je te concentreren op SEO marketing. Bovendien is SEO marketing complex en neemt het veel tijd in beslag. Door het uitbesteden van SEO aan een seo marketing bureau, kun jij je focussen op hetgeen je goed in bent en waar je het meeste plezier uithaalt: het ontwikkelen van jouw bedrijf en het creëren van waarde voor jouw klanten. 

Van een blog abonnement tot een SEO audit. Van content creatie tot linkbuilding. En van techniek tot social media management: de SEO-diensten van ons zoekmachine optimalisatie bureau helpen je om de online aanwezigheid en het succes van jouw bedrijf te vergroten. 

Krijg meer leads en klanten door het inhuren van een lokaal SEO bureau

Het inhuren van een SEO bureau kan verschillende voordelen bieden om meer leads en klanten te genereren. 

Verbeterde online zichtbaarheid 

Als zoekmachine optimalisatie bureau kunnen wij de online zichtbaarheid van jouw website en/of webshop verbeteren door deze hoger te rangschikken in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit kan leiden tot meer organisch verkeer naar de website en/of webshop en daaropvolgend meer leads en meer klanten.

Betere gebruikerservaring

Door het verbeteren van de technische aspecten van de website en/of webshop, kan een SEO bureau de gebruikerservaring van de website verbeteren. Dit kan leiden tot meer tevreden bezoekers die langer op de website blijven en uiteindelijk klant worden. 

Gerichtere marketing

Een SEO bureau kan een zoekwoordenonderzoek verrichten om de meest relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf te achterhalen en zich daarop te richten bij het maken van de inhoud en marketinginspanningen. Dit kan helpen bij het aantrekken van de juiste doelgroep en het genereren van meer leads en klanten. 

Concurrentievoordeel

Het inhuren van een SEO bureau kan jou een concurrentievoordeel opleveren door hoger te scoren in de zoekresultaten dan concurrenten die nog niet bezig zijn met zoekmachineoptimalisatie. Dit kan leiden tot meer verkeer en leads naar de website en/of webshop en uiteindelijk tot meer klanten. 

Meetbare resultaten

Een SEO bureau meet en analyseert de resultaten van SEO-inspanningen. Dit geeft inzicht in welke zoekwoorden en strategieën het meest effectief zijn voor jouw bedrijf en helpen bij het concentreren van inspanningen. Dit helpt om meer leads en klanten te genereren. 

SEO succes foto aan de bar

Welke SEO technieken gebruikt je SEO Maatje

SEO is een ingewikkeld en voortdurend veranderend vakgebied. De algoritmes van Google worden dagelijks geüpdatet om zoekresultaten beter te laten aansluiten op de zoekopdrachten van gebruikers.

De SEO specialisten van SEO Maatje kennen de algoritmes van Google van binnen en buiten en houden de veranderingen en nieuwste ontwikkelingen dagelijks in de gaten, zodat websites en webshops blijven voldoen aan de steeds veranderende algoritmes. 

Luuk en Viola van SEO Maatje

De 3 pijlers van SEO

Een belangrijk uitgangspunt van SEO blijft echter altijd hetzelfde: de verschillende pijlers om de online zichtbaarheid van een website en/of webshop te verbeteren.  SEO Maatje verdeelt deze technieken onder in drie hoofdcategorieën: content, linkbuilding en techniek.

Deze drie technieken vormen de basis van zoekmachineoptimalisatie en moeten altijd worden geoptimaliseerd om een website hoog te laten scoren in de zoekresultaten van Google. 

Content

Content omvat alle inhoud die op de website en/of wordt gepubliceerd, zoals tekst, afbeeldingen, video’s en andere media. Goede content moet uniek, relevant en waardevol zijn voor gebruikers en tegelijkertijd voldoen aan de eisen van Google. Of het nu gaat om het schrijven van blogartikelen, productomschrijvingen, landingspagina’s of een andere vorm van content. De content marketeers en SEO tekstschrijvers van SEO bureau Roermond gebruiken hun expertise en creativiteit om ijzersterke teksten en content te ontwikkelen die de boodschap van jouw bedrijf overbrengen aan de doelgroep én die goed scoort in de zoekresultaten van zoekmachines. 

Autoriteit

Autoriteit is de manier waarop andere websites naar jouw website linken. Het verkrijgen van kwalitatieve en relevante backlinks van andere websites is belangrijk voor het opbouwen van autoriteit en het versterken van de online reputatie van de website.

Onze SEO specialisten weten hoe ze de juiste strategieën moeten inzetten om de backlinks te verkrijgen, zoals het creëren van hoogwaardige content die andere websites willen delen en linken, het actief deelnemen aan communities en social media, en het aantrekken van natuurlijke links door het bouwen van een sterke reputatie op de markt. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website en/of webshop een sterke autoriteit opbouwt en een hoge positie in de zoekresultaten behaald. 

Techniek

Techniek omvat alle technische aspecten van de website die de gebruikerservaring en de prestaties in de zoekmachines beïnvloeden, zoals de laadsnelheid, de mobielvriendelijkheid, het webdesign, de structuur van de URL’s en de sitemap bestanden.

Onze technische SEO specialisten hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren en verbeteren van alle technische aspecten van websites en webshops. Dit resulteert in maximale prestaties van de website en/of webshop, een betere gebruikerservaring voor jouw bezoekers, hoge rankings in zoekmachines én meer conversie.

Een sterke groeistrategie voor je website 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de sleutel tot topposities in van jouw website en/of webshop in Google. De top 3 zoekresultaten in Google is namelijk goed voor ongeveer 80% van alle klikken. Een sterke groeistrategie voor je website en/of webshop is dus onmisbaar en een van de meest effectieve manieren om jouw rankings te verhogen en meer zichtbaarheid te krijgen.

De strategie omvat onder meer het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek, het optimaliseren van de inhoud van de website (content), het verbeteren van de technische aspecten van de website (techniek) en het verkrijgen van kwalitatieve backlinks (autoriteit). 

Een sterke SEO-strategie zorgt ervoor dat jouw website en/of webshop eenvoudig vindbaar is voor mensen die op zoek zijn naar jouw producten en diensten. Dit vergroot de kans op meer verkeer, meer conversies en meer omzet voor jouw website of webshop. 

SEO Maatjes in overleg

Aan de slag met je SEO Maatje

Op zoek naar een SEO bureau in Roermond? SEO Maatje staat voor je klaar. Als zoekmachine marketing bureau bieden we persoonlijke en op maat gemaakte SEO-diensten die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen. 

Klanten kunnen altijd rekenen op de expertise van SEO bureau Roermond. We zijn geen gewoon SEO bureau, maar jouw persoonlijke SEO Maatje die altijd beschikbaar is om jouw website te optimaliseren voor maximale prestaties en zichtbaarheid in zoekmachines.

Onze werkwijze is duidelijk en transparant. Dankzij jouw eigen SEO Maatje dashboard blijf je op de hoogte van je rankings. Zo kun je altijd zien hoe je website en/of webshop presteert in de zoekresultaten van Google en welke optimalisaties staan gepland.

SEO Maatje logo

Gratis strategiesessie?

SEO Maatje is altijd up-to-date met de laatste SEO-technieken. Dit betekent dat we als SEO bureau Roermond altijd de nieuwste strategieën en technieken toepassen om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Zo blijf je de concurrentie voor en trek je meer potentiële klanten aan. 


Neem contact met ons op voor een intakegesprek. Wij staan voor je klaar om te luisteren naar je wensen en doelen en gaan voor het beste resultaat: jou helpen aan een toppositie in Google.