SEO abonnement:
Wij helpen je aan een top-3 positie in Google!

SEO abonnement 

Google verwerkt ruim 3,5 miljard zoekopdrachten per dag. Het algoritme van Google dat bepaalt welke zoekresultaten zoekers vinden en op welke positie jouw website terechtkomt verandert dagelijks. Op die manier kan de zoekmachine de beste content bieden aan de zoekers. Als je meer organisch verkeer wil genereren, moet je het vertrouwen van Google winnen.

 

Met ons SEO-abonnement werken wij maandelijks intensief aan jouw SEO-strategie. Of het nu gaat om het creëren van landingspagina’s, het optimaliseren van teksten, werken aan jouw linkbuilding of het optimaliseren van de technische websiteprestaties. Onze SEO-specialisten zijn gedreven om jouw website en relevante zoekwoorden op de eerste drie posities van Google te krijgen én houden.  

SEO abonnement bekijken

Merken die blij zijn met hun topposities in Google     

OAMKB Roermond

Topposities bereiken door het SEO abonnement van SEO Maatje

Een SEO abonnement bestaat uit drie componenten: content, linkbuilding en techniek. Deze drie componenten beïnvloeden de organische vindbaarheid van een website.

SEO Content

Content marketing is dé manier om jouw website of webshop te onderscheiden van die van de concurrentie. Google indexeert websites en webshops met unieke en relevante content hoger dan websites en webshops die dat niet hebben. Alles draait hierbij om het vinden van aansluiting bij de zoekintentie van jouw doelgroep.


SEO Maatje ontwikkelt specifieke en kwalitatieve content die bedoeld is voor het aantrekken van zoekverkeer vanuit Google of andere zoekmachines in de vorm van websiteteksten, landingspagina's en blogs. 

Linkbuilding

Een toppositie in Google behalen en goede linkbuilding gaan hand in hand. Je kunt een pagina op jouw website meer waarde geven door linkjes naar deze pagina te plaatsen op je eigen website. Dit noemt men interne linkbuilding. Een andere manier is externe linkbuilding.

Bij deze vorm van linkbuilden plaats je linkjes naar jouw website op andere websites. Google geeft pagina’s met veel relevante inkomende linkjes een hogere ranking, ook wel page rank genoemd, in de organische zoekresultaten. Google kijkt hierbij streng naar backlinks met een hoge Trust Flow. Trust Flow is een getal dat voorspelt hoe betrouwbaar een pagina is.  

SEO Maatje creëert linkbuilding campagnes waarmee je binnen een maand tijd kwalitatieve domeinen en een hoge Trust Flow genereert. 

Technische SEO

Naast content en linkbuilding is technische SEO voor Google essentieel. Technische SEO zorgt ervoor dat een website of webshop voldoet aan de technische vereisten van moderne zoekmachines, met als doel het verkrijgen van betere posities in de organische zoekresultaten. SEO Maatje verricht belangrijke terreinen van technische SEO, zoals crawlen, indexeren en een optimale websitestructuur. 

SEO uitbesteden aan SEO maatje:

een slimme keuze

Als ondernemer heb je zoveel te doen en houd je het liefst alle touwtjes in eigen handen. In eerste instantie kan het interessant zijn om zelf SEO uit te voeren voor jouw website of webshop. Hiermee kan veel geld bespaard worden. De ervaring leert dat dat er vaak bij inschiet. Bovendien zul je SEO maandelijks moeten bijhouden om hoge posities in Google en meer organisch verkeer te realiseren. Een eenmalige SEO-actie is over het algemeen niet voldoende om dat voor elkaar te krijgen.  


Voor ondernemers met ambitie is SEO uitbesteden een slimme zet. SEO is specialistenwerk. Het is een snel veranderend vakgebied waarbij het aanpassen aan nieuwe functies op updates cruciaal is. Daarnaast is voor het implementeren van een succesvolle SEO-strategie specialistische kennis vereist.  


Bovendien kost het implementeren van een SEO-strategie veel tijd. Wil jij steevast op de topposities in zoekmachines verschijnen én blijven? Dan is onze SEO abonnement iets voor jou. Onze specialisten staan klaar om al jouw uitdagingen te realiseren.  

Viola en Rubin van SEO Maatje

SEO uitbesteden aan SEO maatje: een slimme keuze

Als ondernemer heb je zoveel te doen en houd je het liefst alle touwtjes in eigen handen. In eerste instantie kan het interessant zijn om zelf SEO uit te voeren voor jouw website of webshop. 

Hiermee kan veel geld bespaard worden. De ervaring leert dat dat er vaak bij inschiet. Bovendien zul je SEO maandelijks moeten bijhouden om hoge posities in Google en meer organisch verkeer te realiseren. Een eenmalige SEO-actie is over het algemeen niet voldoende om dat voor elkaar te krijgen. 

Voor ondernemers met ambitie is SEO uitbesteden een slimme zet. SEO is specialistenwerk. Het is een snel veranderend vakgebied waarbij het aanpassen aan nieuwe functies op updates cruciaal is. Daarnaast is voor het implementeren van een succesvolle SEO-strategie specialistische kennis vereist.  

Bovendien kost het implementeren van een SEO-strategie veel tijd. Wil jij steevast op de topposities in zoekmachines verschijnen én blijven? Dan is onze SEO abonnement iets voor jou. Onze specialisten staan klaar om al jouw uitdagingen te realiseren.  

Wat een SEO abonnement jou oplevert

Een SEO abonnement levert jou veel op:

 • Je genereert 80% meer verkeer naar jouw website 
 • Meer tijd om je te focussen op het succes van jouw organisatie
 • Je SEO-strategie worden verzorgd door ons kleine team van SEO-specialisten 
 • Je publiceert waardevolle content om een band op te bouwen met potentiële klanten 
 • Je creëert een hoge trustflow en domeinautoriteit, waardoor Google jouw website als belangrijk ziet
 • Sterke technische websitestructuur


Jouw bedrijf op de topposities in Google? Start vandaag nog met het SEO abonnement van SEO Maatje. 

Een unieke aanpak

Iedere website of webshop is uniek en daarom biedt een standaard abonnement geen oplossing. Content marketing, technische SEO en linkbuilding zijn componenten die onder SEO vallen en die samen de rankings van zoekmachines beïnvloeden. Het kan natuurlijk zijn dat jouw website momenteel al voorzien is van goede technische SEO, maar dat er nog geen gebruik wordt gemaakt van linkbuilding en kwalitatieve content. 

Wij brengen voor iedere website of webshop onder meer de concurrentie, lokale of internationale focus, het linkprofiel, de technische SEO, de huidige content en relevante zoekwoorden in kaart en stellen op basis daarvan een SEO abonnement op maat samen. 

SEO Abonnement

  • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek

  • Technische SEO optimalisatie

  • Linkmanagement

  • Linkbuilding

  • Contentmanagement

  • SEO proof teksten

  • Maandelijkse rapportage posities 
  • 24/7 Monitoring & analyses in je eigen SEO dashboard

  • SEO consultancy

  • Evaluatie & advies

  • Maandelijkse voortgangscall van 30 minuten

  • Contact via e-mail en WhatsApp tijdens kantooruren

Waarom klanten kiezen voor een SEO abonnement van SEO Maatje 

SEO-strategie laten uitvoeren door SEO Maatje? Er zijn tal van redenen waarom klanten voor ons kiezen en ons hun vertrouwen geven. Waarom ze dat doen? Om de volgende redenen: 

 • Topposities in Google 
 • Tot wel 80% meer organische zoekverkeer
 • Steengoede content  
 • Kwalitatieve linkbuilding 
 • Uitmuntende techniek
 • Maandelijks een strategiesessie over de voortgang en voor de juiste input
 • Controlemoment voordat de content en links worden geplaatst
 • Inzicht in de resultaten via een realtime dashboard
 • Snel antwoord van jouw SEO Maatje op alle vragen via e-mail of WhatsApp


Organisaties denken vaak in kwantiteit: hoe meer werkzaamheden, hoe meer verkeer. Er zijn tal van aanbieders die SEO abonnementen aanbieden voor een scherp tarief. Volgens ons werkt dat niet. Google kijkt naar de kwaliteit van de SEO componenten content, linkbuilding en techniek.  Je SEO Maatje kent de algoritmes van Google van binnen en buiten. Door maandelijks intensief te werken aan jouw SEO-strategie zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop steevast op de topposities van Google verschijnt én blijft. 

 

Blijf op het netvlies van huidige klanten en transformeer bezoekers tot leads en tot klanten. Laat de concurrentie achter je met het SEO abonnement van SEO Maatje! 

Plan een gratis strategiegesprek in! 

SEO Maatje biedt seo in de combinatie van uitmuntende techniek, ijzersterke linkbuilding en steengoede content, zodat jij zo hoog mogelijk in de rankings van zoekmachines verschijnt en blijft.   


Bij ons het je altijd persoonlijk contact met je eigen SEO maatje. Kun je rekenen op blogs die raken en scoren in Google. Ontvang je maandelijkse rapportages, zodat je weet wat er speelt. En krijg je altijd inzicht in de resultaten dankzij een realtime dashboard.  


We denken graag met je mee en richten het SEO abonnement op basis van maatwerk in, zodat we zeker weten dat we het doelen en uitdagingen behalen.


Neem contact met ons op per e-mail (rubin@seomaatje.nl) of per telefoon (06-81843267). Wij staan voor je klaar om tot het beste resultaat te komen: jou helpen aan een toppositie in Google.

Veelgestelde vragen over SEO abonnementen

Wat is een SEO abonnement?

Met een SEO abonnement wordt er maandelijkse gewerkt aan de drie SEO componenten content, linkbuilding en techniek om steevast topposities in Google te behalen.

Wat kost een SEO abonnement

Een SEO abonnement van SEO Maatje kost 1100 euro op maandbasis.

Hoe maken jullie de SEO planning?

We doen eerste een zoekwoordenonderzoek en een strategische sessie. Hierin brengen we de grootste kansen in kaart. Dit dienen als basis en vanuit daar bekijken we welke onderwerpen de hoogste prioriteit hebben. Aan de hand van deze onderwerpen stellen we vervolgens de contentplanning samen.

Moet ik zelf nog wat doen?

SEO Maatje neemt alle SEO-werkzaamheden uit handen. Wij regelen de techniek, doen de linkbuilding, maken een contentbriefing en schrijven de blogs. Wel blijven we tijdens het gehele proces nauw met elkaar in contact om de juiste bedrijfsinformatie te verzamelen en de tone of voice van jouw bedrijf zo goed mogelijk over te brengen op je website.

Kunnen jullie ervoor zorgen dat ik binnen één maand bovenaan kom te staan?

Helaas zijn resultaten niet direct zichtbaar. Gemiddeld gaat er minimaal 3 tot 6 maanden overheen voordat jouw website gaat scoren in de resultaten van Google. Het is namelijk afhankelijk van de tijd die geïnvesteerd wordt in jouw website en het verbeteren van de zoekwoorden op jouw website. Daarnaast zit jouw concurrentie waarschijnlijk ook niet stil.

Kunnen jullie garanderen dat ik op nummer 1 kon?

Nee, dat kunnen we niet garanderen. De score is namelijk afhankelijk van duizenden factoren. Wat we wel kunnen garanderen is dat we keihard werken om jou zo hoog mogelijk te laten scoren. En dat wordt regelmatig beloond met een nummer 1 positie.

Weten jullie wel genoeg over mijn bedrijf en branche?

Ja. Wij maken eerst uitgebreid kennis en aan de hand van een vragenlijst vragen we je relevante zaken over het bedrijf. Vervolgens doen we een brancheonderzoek. Deze informatie bundelen we samen en vormt de input voor het SEO abonnement.

Kan ik het SEO abonnement ook weer opzeggen?

Ja. Je kunt het SEO abonnement opzeggen. Stel ons uiterlijk 30 dagen voor de ingang van een nieuwe contractmaand schriftelijk op de hoogte van de opzegging.