SEA uitbesteden 

Scoren in Google? SEO Maatjeis jouw Google Ads partner

Lokaal SEO bureau gelegen in Roermond

Resultaat boeken

Je wilt graag het verkeer naar je website verhogen, het liefst zo snel mogelijk. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Eén van de snelste en meest succesvolle methodes is SEA. Met de juiste aanpak zul je in korte tijd bovenaan in Google en andere zoekmachines  staan.  


Als SEA specialist leggen wij je uit wat SEA nu precies is, waarom SEA uitbesteden slim is en hoe SEA jouw bedrijf laat groeien. 

SEO-werkzaamheden van SEO Maatje

Wat houdt SEA in?

SEA staat voor Search Engine Advertising, ofwel zoekmachine adverteren. Zoekmachine adverteren betekent simpelweg het adverteren in zoekmachines. Je stelt een budget beschikbaar om met je bedrijf, product of dienst op de topposities van Google te staan. 


SEA advertenties in Google die boven de organische zoekresultaten verschijnen, zijn de belangrijkste en meest gangbare SEA advertenties. Daarnaast kun je SEA advertenties inzetten in de vorm van Google shopping advertenties, display advertenties, YouTube advertenties en nog veel meer. 


SEA campagnes werken voornamelijk op basis van het kosten per klik (CPC) principe. Ga je SEA uitbesteden, dan bepaal je helemaal zelf hoeveel je hierin investeert. 

5+

Jaar ervaring

20+

Tevreden klanten

100%

Resultaatgericht
SEO Maatje jouw online SEO Agency

Het verschil tussen SEA en SEO

Het verschil tussen SEO en SEA is dat SEO zich richt op organische zoekmachine optimalisatie (onbetaald) en SEA op zoekmachine advertenties (betaald). SEA advertenties worden altijd bovenaan de SERP (Search Engine Result Page) getoond, waardoor ze direct op het netvlies van potentiële klanten vallen. 

Professionele SEA door je eigen SEO maatje, wat heb je er aan? 

Het grootste voordeel van SEA uitbesteden is dat de kans dat potentiële klanten doorklikken naar jouw website of webshop aanzienlijk groter is dan wanneer je onderaan de zoekresultaten staat. Of het nu gaan om die ene aanbieding voor Black Friday, het aanbod van je webshop of die geweldige dienst op je website: SEA laat de desbetreffende advertentie exact op het juiste moment aan je ideale klant zien, zodat jij deze kunt activeren. 


Andere voordelen van SEA uitbesteden:

Snelle werking

SEA uitbesteden werkt razendsnel. Je advertenties worden direct weergegeven in de looptijd die je ervoor invoert. Deze advertenties lenen zich perfect om tijdelijke acties te promoten of een korter lopende advertenties uit te voeren. 

Meer bezoekers, aanvragen en conversie

Met SEA adverteer je gericht op een specifieke doelgroep: deze mensen zijn al op zoek naar informatie over een bepaald product of onderwerp. Bij het aanmaken van een SEA campagne in Google AdWords kun je namelijk zelf bepalen bij welke zoektermen jouw advertentie wordt getoond. Hierdoor weet je bijna zeker dat degene die de zoekopdracht heeft ingevoerd, daadwerkelijk geïnteresseerd is in jouw bedrijf, product of dienst.  Dit zorgt voor meer bezoekers, aanvragen en uiteindelijk conversie.  

Snel meetbaar en inzichtelijk

De resultaten van je campagnes zijn snel meetbaar en inzichtelijk. Je hebt zelfs altijd de volledige controle over de (bij)sturing en budget van een advertentiecampagne. 

Samen groeien met je SEO maatje

Om te groeien is het belangrijk om maximaal resultaat te behalen met jouw SEA campagne. Daarom hanteren we bij SEO Maatje een bewezen stappenplan voor onze SEA campagnes. 

Doelgroep vaststellen

Je SEO Maatje bakent samen met jou de doelgroep af en leert jouw branche van binnen en buiten kennen, zodat we doelgerichte campagnes kunnen draaien en optimale omzet kunnen genereren. 

Lanceren & optimaliseren

Je campagne kan live! Uit deze campagne komt data. Klikken potentiële klanten wel of juist niet? Zijn er al transacties? Op basis van dit soort data zal onze Google Ads specialist de campagne bijsturen en optimaliseren. Meer advertentiebudget leidt tot meer data. Wil je snel resultaat, dan kun je opschalen. Elke maand ontvang je binnen je dashboard een rapportage met alle werkzaamheden die zijn verricht. Zo ben je altijd op de hoogte van de resultaten. 

SEO succes foto aan de bar

Welke SEA pakketten biedt SEO Maatje jou? 

Natuurlijk wil je als ondernemer succes behalen met het uitbesteden van SEA. Je persoonlijke advertentiespecialist weet alle ins- en outs van Google Ads en kan deze perfect voor je toepassen.  


Organisaties denken vaak in kwantiteit: hoe meer en hoger de biedingen, hoe meer verkeer. Er zijn tal van aanbieders die SEA uitbesteden aanbieden voor een scherp tarief. Volgens ons werkt dat niet. 


Google Ads werkt met een bepaald algoritme, dat naast de hoogte van de biedingen wordt bepaald door de kwaliteitsscore van het advertentieaccount. De kwaliteitsscore weegt het zwaarst. Hoge kwaliteit advertenties hebben hogere kwaliteitsscore. 

Luuk en Viola van SEO Maatje

De 3 pijlers van SEO

Onze Google Ads specialisten hebben meer dan 5jaar ervaring en beschikken over de laatste kennis over het ontwikkelen van hoge kwaliteit advertenties en hoe je daarmee de kwaliteitsscore van je SEA-campagnes kunt optimaliseren. Door de hoogte van de biedingen te combineren met deze optimale kwaliteitsscore zorgen wij ervoor dat jij sterker opvalt tussen de concurrentie.  


Met een SEA pakket van SEO Maatje haal je optimaal resultaat uit online campagnes. Het aantal uur dat nodig is voor het beheren van je SEA-campagnes en de prijzen voor SEA uitbesteden zijn afhankelijk van onder meer het aantal campagnes, advertentiegroepen, zoekvolumes en zoektermen. Wat je doel ook is, we hebben altijd een pakket dat bij jou past .

Professionele SEA campagnes

Als ondernemer heb je zoveel te doen en houd je het liefst alle touwtjes in eigen handen. SEA campagnes inrichten en bijsturen kost tijd en energie. Niks aan SEA doen kost je klanten. Wil je graag met SEA starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen idee hoe SEA werkt of ben je al een tijdje bezig, maar vallen de resultaten tegen en heb je het gevoel dat er veel meer uit te halen valt? Dan is SEA uitbesteden de beste keuze.   


Slimme ondernemers kiezen voor het uibesteden van hun adwords campagne, zodat ze zich volledig kunnen focussen op het succes van de onderneming vanuit hun eigen kracht. Wij zorgen voor de rest: dat jij getoond wordt op de belangrijkste zoekopdrachten. En dat is een garantie voor verkeer, leads en omzet.  


Professionele SEA campagnes laten opzetten door en groeikansen benutten? 

SEO Maatjes in overleg

Gratis strategiesessie?

Bij ons heb je altijd persoonlijk contact met je eigen SEO Maatje. Je SEO Maatje weet alle ins- en outs van SEA campagnes. Je kunt rekenen op campagnes die scoren in Google en meer conversie opleveren. En bent altijd op de hoogte van je rankings met je eigen SEO Maatje dashboard.  

We denken graag met je mee en richten advertentiecampagnes op basis van maatwerk in, zodat we zeker weten dat we het doel bereiken: topposities in Google, meer bezoekers en meer conversie.  

Neem contact met ons op per e-mail (hello@seomaatje.nl) of per telefoon (06-81843267). Wij staan voor je klaar om tot het beste resultaat te komen: een succesvolle campagne.