Wij zijn SEO Maatje: SEO specialisten met liefde en passie voor ons vakgebied.

  • Net een tikkeltje anders dan anderen.
  • Geen marketingbureau, maar echte SEO-specialisten.
  • Geboren uit de nood aan focus.

Want dat is dé gemene deler die marketingbureaus niet hebben. Ze bieden een scala aan diensten, maar SEO is niet de kernactiviteit.

Als SEO-specialist en SEO content marketeer bundelen wij onze krachten en kiezen wij voor focus: wij zijn een volledig gespecialiseerd SEO bureau. En daar profiteer jij van.

"Met onze passie voor, focus op en specialisatie in SEO richting wij ons op jouw SEO succes"

Ons aanbod

Wij zorgen ervoor dat jouw website zo hoog mogelijk in de resultaten van zoekmachines verschijnt én blijft. Dat doen wij met uitmuntende techniek, ijzersterke linkbuilding en steengoede content.  

Want hoe meer mensen jouw website of webshop bezoeken, hoe groter de kans is op meer klanten. Zoekmachines hechten steeds meer waarde aan kwalitatief goede inhoud. Dat regelen wij voor jou, want wij kennen de algoritmes van Google van binnen en buiten.

Naast jouw succes staat er nog een aspect centraal binnen onze samenwerking. Wij investeren heel graag in onze klantrelaties. Net als dat wij jou graag willen leren kennen, vinden we het ook erg belangrijk dat jij weet wie wij zijn. In die verbinding investeren we iedere dag. Daarom vertellen we je met plezier meer over wie wij zijn én over de kracht van SEO Maatje.

Wie zijn wij?

Wij zijn Rubin Koot en Viola van Gendt. Professionele en positieve Bourgondiërs. Met heel veel passie en vakkennis op zak. De een als SEO-specialist in linkbuilding en techniek, de ander als SEO copywriter en content marketeer.

Vanuit ons kantoor in hartje Roermond werken wij dagelijks aan het SEO succes van onze inspirerende klanten.

Want: MKB-ers helpen de strijd aan te gaan met multinationals in zoekmachines door middel van kwalitatieve content. Daar doen we het voor.

Toewijding, kennis en gezond verstand staan centraal in al ons werk. Tijd om te stijgen!

SEO Maatje staat aan jouw zijlijn voor langetermijnresultaat!

SEO strategiegesprek inplannen