Blog abonnement

Trek je ideale klant aan met een blogabonnement van SEO Maatje

Het vergroten van jouw online vindbaarheid via zoekmachines maakt het verschil tussen wel of geen traffic op jouw website. Bloggen is een goede manier om jouw online vindbaarheid te vergroten. Bezoekers bekijken vaak de blogpagina om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf. Een continue stroom van nieuwe, relevante content brengt meer bezoekers naar je website, laat zien dat je expert bent binnen jouw vakgebied, verhogen je conversie en het aantal leads. En last but not least: ze zorgen voor een professionele uitstraling van je website.  
Lokaal SEO bureau gelegen in Roermond

Zakelijk bloggen

De cijfers liegen er niet om. Bedrijven die bloggen: 

 • Trekken 97% meer verkeer naar hun website ten aanzien van bedrijven die niet bloggen
 • Maken 13x meer kans op een positieve return on investment
 • Hebben 434% meer door Google geïndexeerde pagina’s.  

Het uitbesteden van bloggen kan dus veel voordelen hebben voor de positie in zoekmachines. Met het blog abonnement van SEO Maatje werk je op maandelijkse basis aan het verbeteren van jouw Google posities. 

SEO proof blogs

Als ondernemer heb je zoveel te doen en houd je het liefst alle touwtjes in eigen handen. Bloggen kost tijd en energie. Niet bloggen kost je klanten. Heb je geen tijd om zakelijk te bloggen, weet je niet hoe je moet bloggen of wil je wel zakelijk bloggen, maar heb je hier eigenlijk zin in of ontbreekt de inspiratie?

Slimme ondernemers besteden SEO bloggen uit, zodat ze zich volledig kunnen focussen op het succes van de onderneming vanuit hun eigen kracht. 

SEO Maatje neemt bloggen met plezier van je over. Wij kiezen bewust voor long-form content tot 1250 woorden, omdat dit door zoekmachines goed wordt geïndexeerd. 

5+

Jaar ervaring

20+

Tevreden klanten

100%

Resultaatgericht
SEO Maatje jouw online SEO Agency

Waarom ieder bedrijf zakelijk moet bloggen

 • Je blog trekt bezoekers naar je website
 • Zakelijk bloggen is de ultieme mogelijkheid om in contact te komen met je doelgroep
 • Hoe meer blogs je publiceert, hoe beter potentiële klanten jou vinden via Google 
 • Je bouwt een expertstatus en vertrouwen op 
 • Meer tijd om je te focussen op het succes van jouw organisatie
 • Je blogs, SEO en contentplan worden verzorgd door dezelfde zakelijke tekstschrijver 
 • Je publiceert waardevolle content om een band op te bouwen met potentiële klanten  

Dit kun je verwachten van je SEO Maatje

Blog laten schrijven door SEO Maatje? Er zijn tal van redenen waarom klanten voor ons kiezen en ons hun vertrouwen geven. Waarom ze dat doen?  

 • Tweewekelijks of maandelijks nieuwe, unieke blog content 
 • Een contentplan op maat
 • Geoptimaliseerde blogs voor zoekmachines (SEO) 
 • Bijpassende afbeeldingen bij de blogs
 • Maandelijks een strategiesessie over de voortgang en voor de juiste input
 • Controlemoment voordat de blogs worden geplaatst
 • Inzicht in de resultaten via een realtime dashboard
 • Snel antwoord van jouw SEO Maatje op alle vragen via e-mail of WhatsApp

De blog abonnementen van SEO Maatje

Light

2 blogs per maand

399,-
Per maand

✓ 2 blogs per maand
✓ SEO strategiesessie
✓Uitgewerkte contentkalender
✓SEO consultancy
✓ 800+ woorden
✓Maandelijkse rapportages

Medium

4 blogs per maand

699,-
Per maand

✓ 4blogs per maand
✓ SEO strategiesessie
✓Uitgewerkte contentkalender
✓SEO consultancy
✓ 800+ woorden
✓Maandelijkse rapportages
✓Eigen SEO dashboard

Premium

8 blogs per maand

1199,-
Per maand

✓ 8 blogs per maand
✓ SEO strategiesessie
✓ Uitgewerkte contentkalender
✓SEO consultancy
✓ 800+ woorden
✓ Maandelijkse rapportages
✓Eigen SEO dashboard
✓Linkbuildingpakket t.w.v. €249

Organisaties denken vaak in kwantiteit: hoe meer blogs, hoe meer verkeer. Er zijn tal van aanbieders die zakelijke bloggen aanbieden voor een scherp tarief. Volgens ons werkt dat niet. Google kijkt naar de kwaliteit van de blogs in de vorm van relevantie, de informatie en SEO richtlijnen. Je SEO Maatje weet alle ins- en outs van zakelijk bloggen. Structureel bloggen valt onder de SEO pijler content. In combinatie met uitmuntende techniek en ijzersterke linkbuilding zorgen wij ervoor dat jouw website zo hoog mogelijk in Google verschijnt én blijft.

Luuk en Viola van SEO Maatje

Dit levert een blog abonnement je op

Een blog abonnement sluit je af als je op consistente basis content wil creëren voor je website. Google indexeert websites met regelmatig met nieuwe content die relevante informatie bevat voor bezoekers hoger dan website die dit niet hebben.  

Overtuigd? Dan is een blog abonnement voor jou de perfecte oplossing. Door op maandbasis een structureel aantal blogs te laten schrijven die kwalitatieve content bevatten, zorg je voor positieve impact op jouw marketingstrategie. 

Ga voor meer organisch verkeer. Terugkerende bezoekers op jouw website, social media en nieuwsbrief. Blijf op het netvlies van huidige klanten en transformeer bezoekers tot leads en tot klanten. Laat de concurrentie achter je.

Jouw SEO Maatje schrijft ook de volgende teksten

SEO is een tijdrovend en arbeidsintensief aspect binnen de online marketing. Naast blogs zijn we ook je maatje voor het schrijven van: SEO webteksten, productteksten, vertalen, whitepapers, persberichten, infograpics, landingpages, advertentieteksten, social media berichten en nieuwsbrieven. 

Content uitbesteden, jouw vindbaarheid verbeteren of geen idee hoe SEO werkt?  

Plan direct een gratis strategiegesprek in!  

SEO Maatje biedt SEO in de combinatie van uitmuntende techniek, ijzersterke linkbuilding en steengoede content, zodat jij zo hoog mogelijk in de rankings van zoekmachines verschijnt en blijft.   

Bij ons het je altijd persoonlijk contact met je eigen SEO maatje. Kun je rekenen op blogs die raken en scoren in Google. Ontvang je maandelijkse rapportages, zodat je weet wat er speelt. En krijg je altijd inzicht in de resultaten dankzij een realtime dashboard.  

We denken graag met je mee en richten het blog abonnement op basis van maatwerk in, zodat we zeker weten dat we het doel bereiken: relevante, gerichte content die jouw website naar een hoger plek tilt in zoekmachines. 

 Neem contact met ons op per e-mail (hello@seomaatje.nl) of per telefoon (06-81843267). Wij staan voor je klaar om tot het beste resultaat te komen: jou helpen aan een toppositie in Google.

Veelgestelde vragen Blog abonnement

Wat is een blog abonnement?

Met een blog abonnement ben je verzekerd van SEO geoptimaliseerde content die niet alleen goed vindbaar is in zoekmachines, maar ook (potentiële) klanten bereikt en overtuigd.

Hoe maken jullie de content planning?

We doen eerste een zoekwoordenonderzoek en een strategische sessie. Hierin brengen we de grootste kansen in kaart. Dit dienen als basis en vanuit daar bekijken we welke onderwerpen de hoogste prioriteit hebben. Aan de hand van deze onderwerpen stellen we vervolgens de contentplanning samen.

Moet ik zelf nog wat doen?

SEO Maatje neemt alle tekstuele gedeeltes uit handen. Wij maken een contentbriefing en schrijven de blogs. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen zijn bijpassende afbeeldingen zoeken bij de content. Wil je dit liever uitbesteden? Ook dan staat SEO Maatje voor je klaar.

Komt jullie naam dan ook onder het blog te staan?

Nee. Wij schrijven de blogs, maar jullie naam komt onder de blogs te staan. De lezers zien dus niet dat jullie het schrijven van blogs uitbesteden.

Weten jullie wel genoeg over mijn bedrijf en de branche?

Ja. Wij maken eerst uitgebreid kennis om jullie het hemd van het lijf te vragen over jullie bedrijf. Vervolgens doen we een brancheonderzoek. Deze informatie bundelen we samen en vormt de input voor de blogs.

Kan ik het blog abonnement ook weer opzeggen?

Je kunt het blog abonnement opzeggen. Stel ons uiterlijk 30 dagen voor de ingang van een nieuwe contractmaand schriftelijk op de hoogte van de opzegging.

SEO Maatjes in overleg

Gratis contentsessie?

Bij ons heb je altijd persoonlijk contact met je eigen SEO Maatje. Je SEO Maatje weet alle ins- en outs van SEO campagnes en zakelijk bloggen. Ook ben je altijd op de hoogte van je rankings met je eigen SEO Maatje dashboard.  

We denken graag met je mee en richten je contentstrategie in op basis van maatwerk in, zodat we zeker weten dat we het doel bereiken: topposities in Google en, de juiste doelgroep bereiken én enthousiasmeren. 

Neem contact met ons op per e-mail (hello@seomaatje.nl) of per telefoon (06-81843267). Wij staan voor je klaar om samen tot het beste resultaat te komen.